Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

ONZE TIPS & BLOGS

Weekendje in Amsterdam verblijven tips

amsterdam

Weekendje in Amsterdam verblijven tips

Een lekker weekendje weg naar Amsterdam, heerlijk om er even tussenuit te zijn. Als je naar Amsterdam gaat zijn er veel dingen die je kunt doen en veel plekken waar je zou kunnen verblijven. Er is een groot aanbod in hotels in Amsterdam, kies iets wat past bij wat jij wilt gaan doen.

Activiteiten om te doen in Amsterdam

Als je naar Amsterdam gaat zijn er veel dingen die je daar kunt doen. Je kunt natuurlijk lekker gaan winkelen in de stad, maar je zou ook wat meer cultuur op kunnen doen. Dit kan door musea te bezoeken, er zijn genoeg verschillende soorten in Amsterdam dus zeker voor iedereen wat leuks. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Rijksmuseum en het Anne Frank huis.

Wat ook heel leuk is om te doen is de stad verken in een bootje. Over de grachten van Amsterdam varen en lekker wat mensen kijken. Neem wat eten en drinken mee op de boot en je hebt een heerlijk dagje.

Vervoer naar Amsterdam toe

Als je een weekendje weg gaat naar Amsterdam zijn er verschillende manieren om daar te komen. De meest gebruikte vervoersmiddelen zijn de trein en de auto. Als je met de trein gaat kun je kijken of er nog deals zijn. Vaak als je reist in de daluren is er best wel wat korting mogelijk. 

Wanneer je met de auto naar Amsterdam gaat, moet je hem ergens in de stad parkeren. Er zijn erg veel verschillende plekken waar je dit zou kunnen doen. Het ligt er maar net aan wat jij graag wilt. Als je een bewaakte parkeerplaats wilt zal dit wat duurder zijn dan wanneer dit niet hoeft. Ook is het duurder als je midden in de stad staat, een beetje aan de rand is vaak al een stuk goedkoper. Bij de Sporthallen Zuid parken zou een optie kunnen zijn.

Deel deze post

Gerelateerde blog posts

pexels-gapeppy1-2373201
Is een all inclusive vakantie voordeliger?
Vakantie draait natuurlijk om ontspanning, rust en quality time, maar je budget telt natuurlijk ook mee....
Lees verder >
pexels-asadphoto-3601425
Last minute naar de zon: zo vind je snel de beste deals
Besloten dat je toe bent aan vakantie en geen zin om lang te wachten? Dan kies je natuurlijk voor een...
Lees verder >