Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

FAQS

Veelgestelde Vragen

Uniekereizen is een groot en dynamisch team, die elke dag hun website up-to-date houd met het nieuwste reisaanbod van de meest grootste reis aanbieders. Hierbij kun je vooral denken, aan D-reizen, Tui, Corendon, en nog vele reis organisaties meer. Doormiddel van affiliatie aanbod, kunnen wij alle reizen die door dezen organisaties aangeboden word tonen op onze website. Wij optimaliseren onze website dagelijks, om onze bezoekers het zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken om een gepaste reis te vinden. Vaak zijn veel affiliatie netwerken, niet heel uitgebreid als het gaat om het filteren op bepaalde wensen. Bij uniekereizen.nl, vindt je de meest gezochte eigenschappen. Zodat je makkelijk en snel kan gaan zoeken, naar een ideale reis die bij jouw voorkeur aansluit.

Iedereen zal zich wellicht afvragen, wat is dan het verdienmodel wat achter deze website zit. Dit is vrij simpel door dat wij, de reizen van deze organisaties weergeven op onze site. Kunnen de reisorganisaties dit monitoren, en via onze affiliatie account goedkeuren. En krijgen wij een vaak, een leuke commissie, dit zal een klein % zijn. De vergoeding die wij hier voor krijgen, heeft geen invloed op de eventuele zoek opdrachten die via onze website gedaan wordt. En zal ook niet betaald worden door de boeker, maar door de organisatie zelf. Hiervoor maakt Unieke Reizen gebruik van TradeTracker.

Ook al oogt onze website wellicht als een webshop, zijn wij dit zeker niet wij adverteren alleen met de reizen van de organisaties. Dus de boekingen en het bestellen van, een eventuele reis gaat altijd via de organisatie website.

Helaas mogen wij geen directe informatieve adviezen geven, over reizen of eventuele mogelijkheden. Hiervoor zal ook contact op genomen moeten worden, met de organisatie zelf. Wij hebben hierdoor ook geen live chat op onze website, en zal dit ook niet komen.

Heel simpel en makkelijk, op de homepagina heeft u al een zoekmodule gevonden. Echter is er nog een vele uitgebreidere zoek module, als je eenmaal een zoekcriteria hebt gevonden. Je kunt combineren zoveel je wilt, mocht er een enkele probleem optreden dan kun je ons altijd wel mailen. Tot betrekking of fouten op onze website, dan is het altijd fijn om hier van op de hoogte gesteld te worden.

Privacy and policy

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt!