Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

FAQS

Veelgestelde Vragen

Uniekereizen is een groot en dynamisch team dat elke dag hun website up-to-date houdt met het nieuwste reisaanbod van de grootste reisaanbieders. Hierbij kun je vooral denken aan D-reizen, Tui, Corendon, en nog vele andere reisorganisaties. Door middel van affiliatieaanbod kunnen wij alle reizen die door deze organisaties worden aangeboden tonen op onze website. We optimaliseren onze website dagelijks om onze bezoekers het zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken om een geschikte reis te vinden. Vaak zijn veel affiliatienetwerken niet heel uitgebreid als het gaat om het filteren op bepaalde wensen. Bij Uniekereizen.nl vind je de meest gezochte eigenschappen, zodat je makkelijk en snel kunt gaan zoeken naar een ideale reis die bij jouw voorkeur aansluit.

Hoe verdient Uniekereizen? Iedereen zal zich wellicht afvragen wat het verdienmodel achter deze website is. Dit is vrij simpel omdat wij de reizen van deze organisaties weergeven op onze site. De reisorganisaties kunnen dit monitoren en via ons affiliatieaccount goedkeuren. Wij krijgen hiervoor vaak een leuke commissie, die een klein percentage van het totale bedrag kan zijn. De vergoeding die wij hiervoor krijgen, heeft geen invloed op de eventuele zoekopdrachten die via onze website worden uitgevoerd. Deze vergoeding wordt ook niet betaald door de boeker, maar door de organisatie zelf. Hiervoor maakt Unieke Reizen gebruik van TradeTracker.

Ook al lijkt het misschien alsof onze website een webshop is, dat is het zeker niet. We adverteren alleen met de reizen van de organisaties. Dus de boekingen en het bestellen van een eventuele reis verlopen altijd via de website van de organisatie zelf.

Helaas mogen wij geen directe informatieve adviezen geven over reizen of mogelijke opties. Hiervoor moet contact worden opgenomen met de organisatie zelf. Wij hebben daarom ook geen live chat op onze website, en deze zal er ook niet komen.

Heel simpel en makkelijk, op de homepagina heb je al een zoekmodule gevonden. Echter is er ook een veel uitgebreidere zoekmodule beschikbaar zodra je eenmaal een zoekcriteria hebt ingevoerd. Je kunt zoveel combinaties maken als je wilt. Mocht er een probleem optreden, dan kun je ons altijd mailen. Dit geldt ook voor eventuele fouten op onze website; het is altijd fijn om hiervan op de hoogte gesteld te worden.

Privacy and policy