Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

BESTE BESTEMMINGEN OVER DE HELE WERELD

Ontdek het land met een rondreis

Als je op vakantie gaat, heb je heel veel keuzes die je kunt maken. Zo moet je kiezen waar je naartoe wil en dat kan met bijna 200 landen met ieder hun eigen schoonheid nog een lastige keuze zijn. Daarnaast moet je bepalen hoe lang je weg wil en wat je ervoor over hebt. Als je zoveel mogelijk van het land wil ontdekken dan is een rondreis een ideale vakantie voor jou.

Je bezichtigt zoveel mogelijk plekken en krijgt dus een goede indruk van het land. Als je gaat voor een groepsreis dan kun je kiezen tussen een individuele rondreis of een rondreis met een groep. Beide soorten vakanties hebben zo hun eigen voordelen en nadelen.

Filter op type reis -

Filter op vakantietype -

Filter op land -

Filter op regio -

Filter op accommodatie -

Kies een prijs -

Kies een prijs - slider
Kies een prijs - inputs
Diverse

8-daagse rondreis Authentiek Roemenië

Roemenië, Brasov
sterren

537.00

Diverse

12 daagse fly drive Sao Miguel Terceira & Faial

Portugal, Azoren
sterren

2,357.00

Diverse

15 dg fly drive Sao Miguel Terceira Pico & Faial

Portugal, Azoren
sterren

2,383.00

Diverse

15 dg fly drive São Miguel Pico Faial & Flores

Portugal, Azoren
sterren

2,322.00

Diverse

8 daagse singlereis Veelzijdig Madeira

Portugal, Madeira
sterren

1,364.00

Diverse

8-daagse rondreis Karakteristiek Andalusië

Spanje, Andalusië
sterren

773.00

Diverse

12-daagse rondreis Noorwegen Puur Natuur

Noorwegen, More og Romsdal
sterren

2,152.00

Diverse

5 daagse fly drive Noorderlicht in Tromso

Noorwegen, Troms
sterren

1,048.00

Diverse

10 daagse fly drive IJsland puur & compleet

IJsland, Austurland
sterren

2,107.00

Diverse

9-daagse rondreis IJsland Puur en Compleet

IJsland, Austurland
sterren

2,782.00

Diverse

12-daagse rondreis Noord-Macedonië & Albanië

Albanie, Berat
sterren

1,097.00

Diverse

16-daagse rondreis Highlights van Costa Rica

Costa Rica, Alajuela
sterren

2,579.00

Diverse

Singlereis Wandelweekend Brabantse Kempen

Nederland, Noord Brabant
sterren

253.00

Diverse

12 daagse fly drive Zuiden van Marokko

Marokko, Atlantische Kust
sterren

1,045.00

Diverse

Singlereis Kerst Wandelen Kop van Overijssel

Nederland, Overijssel
sterren

509.00

WAAR BOEK JIJ JE VAKANTIE?

Top 5 vakantie aanbieders

Logo Unieke Reizen

Bekijk alle rondreizen bij Uniekereizen.nl

Bekijk alle zonvakanties bij elizawashere.nl

Bekijk alle rondreizen bij Tui.nl

Bekijk alle rondreizen bij transavia.nl

Bekijk alle rondreizen bij D-reizen.nl

Waarom gaan voor een rondreis met een groep?

Als je gaat voor een rondreis met een groep dan heb je de mogelijkheid om met grotere groepen te gaan of met kleinere groepen. Dus ook daar zit weer een groot verschil in. Het fijnste aan een groepsreis is de gezelligheid. Je doet alle activiteiten samen en als je even behoefte hebt aan wat alleen tijd dan kun je je ’s avonds altijd terug trekken op je eigen kamer. Je hebt de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, die misschien wel vrienden worden.

Je kunt je reiservaringen met elkaar delen, iedereen heeft immers een passie voor reizen. Daarnaast is een rondreis met een groep veiliger dan een individuele rondreis. Je reist vaak met een professionele reisleider, die alles weet van het land dus ook waar je beter wel en niet kunt komen. Verder is een rondreis met een groep vaak goedkoper, doordat je kan profiteren van groepskorting voor bijvoorbeeld busreizen of attracties.

Ten slotte heb je bij deze rondreis altijd een programma, waardoor je op een relaxte manier kunt genieten van de schoonheid om je heen. En de mooie verhalen van de reisleider natuurlijk.

De voordelen van een individuele rondreis

Toch kiezen ook veel mensen voor een individuele rondreis, omdat ook deze manier van reizen een aantal voordelen kent. Het geeft je namelijk heel veel vrijheid, omdat je de reis helemaal kunt samenstellen naar jouw persoonlijke wensen. Je hoeft met niemand rekening te houden en kunt op je eigen tempo reizen. Ook als je niet houdt van een vast dagprogramma dan kun je er bij een individuele rondreis voor kiezen om niet alles vast te leggen.

Je legt alleen vast wat je zelf wil. Verder is een individuele rondreis perfect voor als je graag op jezelf bent.

Mocht je op een bepaald moment toch behoefte hebben aan een praatje dan kun je altijd zelf op zoek naar gezelschap. Er zijn namelijk altijd wel mensen die een leuk gesprek willen voeren. Of je kiest voor een rondreis met een groep of een individuele rondreis ligt dus helemaal aan je eigen wensen en wat jij een prettige manier van vakantie vieren vindt.

Een groepsrondreis naar Israël

Bij uniekereizen.nl heb je genoeg keuze uit zowel groepsrondreizen als individuele rondreizen. Een voorbeeld van een mooie groepsrondreis is de 8-daagse rondreis naar Israël. Ga in een groep van minimaal 15 en maximaal 40 medereizigers op reis en bekijk alle hoogtepunten van het Beloofde Land. Je vliegt rechtstreeks naar Tel Aviv.

Daarna zal je samen met de groep rondtrekken en al het moois van het land te zien krijgen. Zo ga je naar het Meer van Tiberias, wandel je langs mooie bezienswaardigheden in Jeruzalem en ontdek je de Palestijnse stad Bethlehem. Blijf drijven op de dode zee en bezoek één van de heiligste plaatsen van het christendom. Leer samen met je medereizigers de schoonheid van dit bijzondere land kennen.

Individuele rondreis naar de Azoren

Een mooi voorbeeld van een individuele rondreis is de 11-daagse rondreis langs verschillende eilanden in de Azoren. De Azoren vormen een archipel in de Atlantische Oceaan en behoren toe aan Portugal. Ze bestaan uit negen bewoonde en acht onbewoonde eilanden. Met deze rondreis bezoek je maar liefst vijf van deze eilanden met een huurauto. Rijd langs de hoogste berg van Portugal op Pico en bewonder de diepblauwe of groene kratermeren. Daarnaast bezoek je de havenstad Horta of Faial en steden als Angra Do Heroísmo op Terceira. Je eindigt je reis op São Miguel en vliegt vervolgens weer terug naar huis.

Groot aanbod aan rondreizen

Zo zijn er nog veel meer voorbeelden van rondreizen die je op uniekereizen.nl kunt kiezen. Zo is het ook mogelijk om op groepsrondreis te gaan naar Amerika of om een individuele rondreis per huurauto te maken door Thailand. Genoeg mooie plekken om te zien of je nu gaat voor de vrijheid van een individuele rondreis of de gezelligheid van een groep. Jij moet zelf bekijken welke manier van reizen het beste bij je past. Beide reizen hebben hun voordelen, dus welke reis je ook kiest, het wordt sowieso een onvergetelijke ervaring.