Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

ONZE TIPS & BLOGS

Wat is jouw unieke reis?

Wat is jouw unieke reis?

Een unieke reis betekent voor iedereen iets anders. De een gaat het liefst met zijn Land Rover occasion naar een rustige kustplaats in Zuid-Frankrijk, terwijl de ander liever het vliegtuig neemt naar een ver land. Het woord uniek heeft dus voor iedereen een andere betekenis. Dit betekent echter niet dat deze betekenis niet kan veranderen. Vaak als mensen geïnspireerd worden door anderen kunnen ze hun idee van een unieke reis aanpassen. Om je een open visie te bieden op unieke reizen, beschrijft dit artikel enkele reizen die je ogen kunnen openen.

Primitief

Een van de eerste reizen die als uniek wordt gezien, is er een waarbij je terug gaat naar het primitieve leven. Dit kan door de jungle in te gaan in, bijvoorbeeld, Azië en te verblijven in een hutje gemaakt van bamboe. Ondanks dat je hier wel zal worden geholpen door dingen uit de bewoonde wereld, zal je het leven wel vanaf een andere kant kunnen ervaren. Op deze manier leer je niet alleen veel van de natuur, maar vaak ook over jezelf. Een andere iets minder primitieve reis is backpacken. Hierbij zal je met weinig spullen rondtrekken in de door jou gekozen landen. Hierbij zijn Azië en Zuid-Amerika populaire locaties. 

Roadtrip

Een andere reis die veel tijd kost, maar dubbel zoveel de moeite waard is, is een roadtrip. Hierbij kan je met jouw Nissan occasion verschillende landen bezoeken in Europa. Je zou hierbij van tevoren een route kunnen uitkiezen, maar je kan er ook voor kiezen om eerst naar een locatie toe te rijden. Vanaf deze locatie kan je dan kiezen waar je daarna heen wilt. Dit is dan vaak gebaseerd op adviezen van de lokale bevolking, waardoor je plekken kan ontdekken waar je anders niet naartoe zou zijn gegaan. Hierdoor is deze roadtrip dan ook een unieke ervaring. 

Tropisch eiland

Als laatste is er ook nog de optie om het vliegtuig in te stappen en naar een tropisch eiland te vliegen. Eilanden met kristalhelder water en witte stranden zorgen niet alleen voor een mooi plaatje, maar ook een gevoel van geluk. Deze locaties bieden vaak de optie tot duiken tussen prachtige koralen en zwemmen met exotische dieren. Dit is dus zeker ook een ervaring om niet te vergeten.

Deel deze post

Gerelateerde blog posts

pexels-gapeppy1-2373201
Is een all inclusive vakantie voordeliger?
Vakantie draait natuurlijk om ontspanning, rust en quality time, maar je budget telt natuurlijk ook mee....
Lees verder >
pexels-asadphoto-3601425
Last minute naar de zon: zo vind je snel de beste deals
Besloten dat je toe bent aan vakantie en geen zin om lang te wachten? Dan kies je natuurlijk voor een...
Lees verder >