Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

ONZE TIPS & BLOGS

Wat is de beste reistijd voor een stedentrip naar München?

stedentrip München

Wat is de beste reistijd voor een stedentrip naar München?

München is een uitstekende Duitse stedentrip bestemming om in de echte Beierse cultuur te stappen. Wellicht ben je plan om naar München af te reizen voor het bezoeken van culturele monumenten of wil je graag een traditionele Oktoberfest bezoeken. Staat München als volgende bestemming op jouw lijstje, maar weet je niet wanneer je hier het beste naartoe kunt reizen? Dan ben je bij dit artikel op het juiste adres. Hier lees je met welke factoren je rekening moet houden om de beste reistijd voor een stedentrip naar München uit te kiezen.

Check de weersvoorspellingen voordat je gaat

De beste reistijd voor een stedentrip naar München hangt voor een groot deel af van het klimaat. Daarom is het belangrijk dat je rekening houdt met de weersomstandigheden op dat moment in München. Om optimaal te kunnen genieten van je stedentrip naar München, wordt het aangeraden om tussen mei en september naar München te reizen. Rond deze tijden van het jaar heb je geen last van slechte weersomstandigheden zoals regen en kan met een aangename temperatuur van tussen de 18 en 24 graden genieten van je stedentrip in München.

Let op de drukte van het reisseizoen

Het is vanzelfsprekend dat wanneer je tijdens de zomervakantie naar München wilt afreizen, je met veel drukke omstandigheden te maken zult krijgen. Houdt er dus rekening mee dat het tijdens schoolvakanties behoorlijk druk kan worden. Als je in alle rust wilt kunnen genieten van je stedentrip in München, wordt het aangeraden om buiten de vakantieperiodes naar München te reizen.

Pak gelijk het Oktoberfest mee

Een stedentrip naar München is natuurlijk ook een uitstekend moment om gelijk het Oktoberfest te bezoeken. Het Oktoberfest gaat van start op de eerste zaterdag na 15 september en duurt tot de eerste zondag van oktober. Om jezelf helemaal klaar te maken voor het Oktoberfest, wordt het aangeraden om een aantal dagen voor de start naar München te reizen, zodat je de drukte voor bent. Uiteraard kan je natuurlijk je niet het Oktoberfest bezoeken zonder traditionele tiroler kleding. Alle vrouwen op het feest dragen dirndls terwijl mannen zich in lederhosen hijsen. In de webshop van Lederhosenwinkel.nl vind je een ruime collectie traditionele lederhosen van topkwaliteit.

Deel deze post

Gerelateerde blog posts

pexels-gapeppy1-2373201
Is een all inclusive vakantie voordeliger?
Vakantie draait natuurlijk om ontspanning, rust en quality time, maar je budget telt natuurlijk ook mee....
Lees verder >
pexels-asadphoto-3601425
Last minute naar de zon: zo vind je snel de beste deals
Besloten dat je toe bent aan vakantie en geen zin om lang te wachten? Dan kies je natuurlijk voor een...
Lees verder >