Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

ONZE TIPS & BLOGS

Tips voor luchthaven parkeren

luchthaven parkeren

Tips voor luchthaven parkeren

Iedereen kent de opwindende emoties die gepaard gaan met een aanstaande reis naar een exotische bestemming. Een vakantie in het vooruitzicht kan zeker je hart sneller doen slaan en je verbeelding de vrije loop laten gaan. Houd er echter rekening mee dat je vakantie-ervaring gemakkelijk kan worden verpest door externe factoren, zoals moeilijkheden bij het vinden van een geschikte en veilige parkeerplaats voor je auto vlak voor je vlucht.

Voordat je op reis gaat, moet je er rekening mee houden dat je beter niet op het allerlaatste moment op de luchthaven aankomt, omdat je dan automatisch het risico loopt dat je niet op tijd een geschikte parkeerplek kunt vinden. Tijdens de piekseizoenen, vooral op Kerstmis, Nieuwjaarsavond en Thanksgiving, zijn de luchthavens zo overvol dat het vinden van een geschikte parkeerplaats een moeilijke taak wordt voor alle reizigers.

Tips voor luchthaven parkeren

Hoe kies je een parkeeroplossing voor een zorgeloze reiservaring?

1. Nabijheid van je luchthaventerminal – Een van de belangrijkste factoren die mensen in overweging nemen wanneer ze hun parkeerzone kiezen, is het gemak waarmee ze toegang hebben tot hun vertrekterminal. Je moet zorgvuldig de tijd evalueren die nodig is om je gewenste locatie te bereiken vanaf de parkeerplek op de luchthaven die je hebt gekozen. Verken alle openbaar vervoer opties zoals shuttles en volg hun schema’s om te bepalen wat de meest effectieve manier is om op tijd op de vertrek terminal aan te komen.

2. Luchthaven extra’s – Veel parkeerbedrijven op luchthavens bieden een verscheidenheid aan extra’s om tegemoet te komen aan de uiteenlopende eisen van hun klanten. Sommige bieden de voordelen van on-site autozorg, andere hebben gratis bagagehulp, en de meeste bieden 24/7 bewaking voor de ultieme veiligheid van je voertuig.

3. Kortingsoplossingen – Als je een beperkt reisbudget hebt, dan moet je alle prijsopties evalueren voordat je de optie kiest die betaalbaarheid, veiligheid en kwaliteit combineert. Veel luchthaven parkeerbedrijven bieden last-minute korting oplossingen en gereduceerde tarieven voor een langer verblijf. Er zijn anderen die geweldige extraatjes bieden aan hun trouwe klantenbestand.

4. Klantenservice – Evalueer forums en webpagina’s om alles te weten te komen over de luchthavenparking die je gekozen hebt en het niveau van klantenservice dat deze specifieke luchthavenparking biedt.

Nadat je je parkeeroplossing voor de luchthaven hebt gekozen en alle problemen met betrekking tot je reis hebt opgelost, ben je nu klaar om ten volle van je vakantie te genieten.

Lees meer over parkeren op Eindhoven Airport en boek direct en voordelig je parkeerplaats!

Deel deze post

Gerelateerde blog posts

pexels-gapeppy1-2373201
Is een all inclusive vakantie voordeliger?
Vakantie draait natuurlijk om ontspanning, rust en quality time, maar je budget telt natuurlijk ook mee....
Lees verder >
pexels-asadphoto-3601425
Last minute naar de zon: zo vind je snel de beste deals
Besloten dat je toe bent aan vakantie en geen zin om lang te wachten? Dan kies je natuurlijk voor een...
Lees verder >