Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

ONZE TIPS & BLOGS

Tips voor het plannen van je huwelijksreis

Tips voor het plannen van je huwelijksreis

Je bent bezig met het plannen van je bruiloft. Je prachtige grote maten trouwjurk heb je al gevonden. Als je het echt goed wil doen, plan je ook gelijk je huwelijksreis er achter aan. Natuurlijk is het niet verplicht om op huwelijksreis te gaan, dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Als je het complete plaatje wil hebben, is het wel erg leuk om als pasgetrouwd stel er even tussenuit te gaan. Je kan bijkomen van de drukke dagen rondom de bruiloft en even genieten met z’n tweeën. Maar hoe plan je nou een huwelijksreis? In dit artikel vind je enkele tips.

Wanneer ga je?

Volgens het klassieke plaatje vertrek je direct na het feest naar het vliegveld om vervolgens op reis te gaan. In de werkelijkheid gebeurt dit bijna nooit. Het is helemaal niet praktisch namelijk. Je wil in alle rust je koffers kunnen pakken en je wil natuurlijk niet je trouwjurk mee hoeven nemen op reis. De planning is daarom erg belangrijk. De bruiloft is een heftige dag. Het zit vol met emoties, drukte en indrukken. De kans is daarom groot dat je na je bruiloft helemaal gesloopt bent. Het is een lange dag en je bent maanden met de voorbereiding bezig geweest. Na deze dag is het allemaal klaar en valt er een last van je schouders. Het is daarom wel erg fijn als je een paar dagen hebt om bij te komen na de bruiloft. Vertrek dus niet gelijk een dag erna, maar houd er een paar dagen tussen. Zo heb je tijd om bij te komen en kan je ook rustig de tijd nemen om je koffers in te pakken.

Waar ga je heen?

Naast de vraag wanneer je gaat, is het natuurlijk ook belangrijk om te weten waar je naartoe wil. Wil je naar een tropische bestemming waar de temperatuur altijd hoog is? Of wil je juist iets actiefs gaan doen? Het is handig om dat voor jezelf te bepalen. Aan de hand daarvan kan je gaan kijken naar locaties. Ga je bijvoorbeeld naar de Bahama’s, naar Curaçao of ga je op avontuur in de Thaise jungle. Alles is mogelijk, het is compleet afhankelijk van de wensen van jou en je partner.

Deel deze post

Gerelateerde blog posts

pexels-gapeppy1-2373201
Is een all inclusive vakantie voordeliger?
Vakantie draait natuurlijk om ontspanning, rust en quality time, maar je budget telt natuurlijk ook mee....
Lees verder >
pexels-asadphoto-3601425
Last minute naar de zon: zo vind je snel de beste deals
Besloten dat je toe bent aan vakantie en geen zin om lang te wachten? Dan kies je natuurlijk voor een...
Lees verder >