Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

ONZE TIPS & BLOGS

Is een all inclusive vakantie voordeliger?

Is een all inclusive vakantie voordeliger?

Vakantie draait natuurlijk om ontspanning, rust en quality time, maar je budget telt natuurlijk ook mee. Vakantie zijn helaas niet goedkoop, maar het is wel heerlijk en ook nodig om af en toe even dat moment rust te pakken om weer even bij te komen en op te laden. Een vakantie die vaak besproken wordt als het gaat over budget is de all inclusive vakantie. Maar is een all inclusive vakantie dan echt voordeliger of is dat niet het geval? Dat is precies wat we in deze blog gaan uitzoeken. 

Geen giswerk: alle kosten zijn duidelijk 

Een van de grootste voordelen aan een all-inclusive vakantie is dat je vooraf weet wat je kwijt bent. Alles zit bij de prijs inbegrepen, dus je weet precies wat die vakantie je gaat kosten. Dat geeft heel veel rust, want vaak lopen de prijzen toch stiekem hard op, ook al lijkt het alsof je iedere keer maar een klein bedrag afrekent. Het beheren van je budget is een stuk makkelijker als je alles al vooraf betaalt, natuurlijk heb je dan ook nog ruimte voor wat excursies en er moet natuurlijk ook een beetje geshopt worden. 

Geen extra kosten voor eten en drinken 

Naast het hotel en de vliegreis zijn eten en drinken vaak de grootste kostenposten tijdens een vakantie. Zeker als je met een grotere groep op reis gaat. Op vakantie wil je natuurlijk ook genieten van al het lekkers, dus dan eet en drink je al snel wat meer dan je thuis zou doen. Bij all inclusive hoef je hier niet extra voor te betalen. En iedereen kan net zo veel eten en drinken als ze zelf willen, dat is zeker een groot voordeel. Ook hier weet je vooraf wat je kwijt bent en wordt je niet verrast na of tijdens de vakantie. 

Pure ontspanning 

Staat een vakantie voor jou voor rust, ontspanning en niets aan je hoofd? Dan staat een all inclusive vakantie jou op het lijf geschreven. In een all inclusive resort hoef je namelijk helemaal niets te regelen, al het harde werk wordt voor je gedaan. Vaak heb je in all inclusive resorts zelfs entertainment voor de kids, dus ook die hoeven niet door jou vermaakt te worden: die hebben zelf al een volle planning. Zo kun jij echt even helemaal ontspannen en alle stress van het dagelijkse leven even helemaal loslaten. Als dat is waar je naar op zoek bent, dan kun je het beste een all inclusive vakantie boeken

Deel deze post

Gerelateerde blog posts

pexels-bagus41-1440476
De ultieme reisroute voor een rondreis door Japan
Een rondreis Japan biedt een mix van oud en nieuw, waarbij elke stad zijn eigen unieke charmes heeft....
Lees verder >
pexels-anastasia-sotchenko-76949112-8656377
Verblijven in een kleinschalig hotel: de voordelen op een rij
Een vakantie plannen: vaak een stuk zwaarder dan gedacht. Zo veel keuzes om te maken en zoveel verschillende...
Lees verder >