Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

ONZE TIPS & BLOGS

Inspiratie voor een autovakantie

autovakantie

Inspiratie voor een autovakantie

Met het vliegtuig op vakantie is dit allesbehalve vanzelfsprekend. Hoewel reizen binnen Europa met het vliegtuig soms nog wel kunnen, zijn er ook steeds meer landen waarvan het reisadvies wordt aangepast. Dit kan je veel ongemak opleveren en bovendien een hele hoop geld kosten. Met de auto op vakantie is daarom dit jaar een beter idee. Als je niet in het bezit bent van een auto, of als de auto niet groot genoeg is om mee op vakantie te gaan kun je een auto huren in de buurt, zoals bij auto huren groningen. Een autovakantie levert veel flexibiliteit op en je bent bovendien altijd binnen niet al te lange tijd op locatie. Op zoek naar de leukste vakantieplekken met de auto? Dan kan je deze blog lezen!

Ardennen

De Belgische Ardennen worden jaarlijks al door velen Nederlanders gevonden. Met de auto ben je er snel en eenmaal aangekomen is er zoveel te beleven, voor zowel jong als oud. Je kunt genieten in een spa of een van de buitenzwembaden, maar veel mensen komen toch in de Ardennen voor een actieve vakantie. Zwemmen, raften, mountainbiken, klimmen door de bossen, in de Ardennen kan het allemaal!

Franse kust

Vanaf de Ardennen kun je doorrijden naar Frankrijk. Momenteel doet Frankrijk het redelijk goed wat betreft corona dus voorlopig kun je er in elk geval gewoon naar toe rijden. Voor liefhebbers van de kust is de Côte d’Azur een goede bestemming. Hier vind je diverse steden als Nice en Cannes zodat je een strandvakantie kan afwisselen met een bezoek aan de stad.

Vakantie in eigen land

Natuurlijk is een vakantie in eigen land mogelijk en dit is deze zomer dan ook enorm populair. Kies voor de Zeeuwse kust of de rust van de Waddeneilanden. Nederland is afwisselender dan je denkt. In de maanden Augustus en Juli is het daarnaast vrijwel altijd goed weer in Nederland dus boek vooral in deze maanden als je wil genieten van het warme weer. Voor een citytrip kan je natuurlijk naar bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam. Vanuit daar kun je een auto huren amsterdam of Rotterdam en uitstapjes in de buurt gaan maken. Voor je het weet is de vakantie alweer over.

Deel deze post

Gerelateerde blog posts

pexels-gapeppy1-2373201
Is een all inclusive vakantie voordeliger?
Vakantie draait natuurlijk om ontspanning, rust en quality time, maar je budget telt natuurlijk ook mee....
Lees verder >
pexels-asadphoto-3601425
Last minute naar de zon: zo vind je snel de beste deals
Besloten dat je toe bent aan vakantie en geen zin om lang te wachten? Dan kies je natuurlijk voor een...
Lees verder >