Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

ONZE TIPS & BLOGS

Drie manieren om je vakantie nog specialer te maken

Drie manieren om je vakantie nog specialer te maken

Iedereen kijkt er wel naar uit, vakantie! De ene persoon heeft liever een vakantie in de zomer en de ander heeft toch liever een vakantie in de winter. Meningen verschillen uiteraard. Je kunt van alles en nog wat doen tijdens je vakantie. Je kunt overal naar toe gaan en doen wat je wilt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hotel met bubbelbad op kamer of een huisje met een hottub. Een vakantie speciaal maken hoeft niet per se lastig te zijn. Je zult van tevoren moeten bedenken met wie je gaat, wat jullie leuk vinden om te doen en ontspannen natuurlijk. Ontspannen hoort nou eenmaal bij een vakantie. 

Samen romantisch

Een vakantie kun je speciaal maken door bijvoorbeeld romantisch te zijn met je partner. Je kunt genieten van heerlijke cocktails en samen leuke activiteiten samen doen. Kies activiteiten die jullie beide leuk vinden. Is er geen gezamenlijke activiteit die jullie samen leuk vinden om te doen, probeer dan compromissen te sluiten. Je kunt bijvoorbeeld de ene keer iets leuks gaan doen wat je partner heel leuk vindt om te doen en de andere keer gaan jullie wat leuks doen wat jij heel erg leuk vindt. 

Hotel met bubbelbad op kamer

Een andere manier van een speciale vakantie is bijvoorbeeld een paar dagen weg naar een hotel met een heerlijk bubbelbad op de kamer. Er zijn verschillende hotels in Nederland, die bubbelbaden aanbieden in de hotelkamer. Hierdoor is het dus mogelijk om samen in een privé omgeving te genieten van een heerlijk bubbelbad zonder de aanwezigheid van anderen. Je kunt dit specialer maken door bijvoorbeeld van tevoren allerlei dingen te regelen. Je kunt hierbij denken aan kaarsjes, rozenblaadjes en een heerlijke fles wijn. Je kunt ook een ander drankje kiezen. Niet iedereen drinkt alcohol natuurlijk. Je hoeft niet per se in Nederland te blijven om te genieten van een hotel met bubbelbaden op de kamer. Er zijn ook veel hotels in het buitenland die dit aanbieden. 

Huisje met hottub

Naast de leuke activiteiten en de hotelkamers met bubbelbaden, is het ook mogelijk om een huisje te huren met een hottub. Deze huisjes zijn zowel in Nederland als in het buitenland te huren. In dit huisje kun je gebruik maken van alles faciliteiten. Dit huisje is handig, wanneer je bijvoorbeeld met een gezin of andere familieleden en vrienden wil genieten. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om alleen met je partner een huisje te huren. Mogelijkheden zijn er genoeg. 

Hottub

De naam zegt het eigenlijk al. Een hottub is een warm bad. De hottub wordt meestal in een buitenruimte geplaatst. Hierdoor kun je genieten van een warm bad en tegelijkertijd ook genieten van de natuur. Je kunt de vogeltjes horen fluiten of juist genieten van de sterrenhemel. De hottub wordt door houtvuur verwarmd en zijn altijd erg populair geweest in de landen Zweden, Finland en Noorwegen. Tegenwoordig worden de hottubs ook steeds populairder in de andere delen en landen binnen Europa. De hottub is niet alleen heerlijk om van te genieten en om een speciale vakantie te hebben. De hottub heeft namelijk ook voordelen voor de gezondheid. Je kunt er bijvoorbeeld beter van gaan slapen en in 1 keer doorslapen. Ook kun je sneller in slaap vallen. Dit komt doordat je lichaamstemperatuur wordt verhoogd. 

Deel deze post

Gerelateerde blog posts

pexels-gapeppy1-2373201
Is een all inclusive vakantie voordeliger?
Vakantie draait natuurlijk om ontspanning, rust en quality time, maar je budget telt natuurlijk ook mee....
Lees verder >
pexels-asadphoto-3601425
Last minute naar de zon: zo vind je snel de beste deals
Besloten dat je toe bent aan vakantie en geen zin om lang te wachten? Dan kies je natuurlijk voor een...
Lees verder >