Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

ONZE TIPS & BLOGS

Dit zijn de leukste plekken voor een weekendje weg aan zee!

Dit zijn de leukste plekken voor een weekendje weg aan zee!

Zit je eraan te denken om een weekendje weg aan zee te boeken? Dan zeggen wij: niet denken, maar doen! De Nederlandse kustlijn is een van de populairste vakantieregio’s en er zijn tal van leuke plekken te vinden voor een geslaagde vakantie. Van pittoreske dorpjes tot culturele steden en gezellig badplaatsen. Maar wat zijn nou de leukste plekken voor een weekendje weg aan zee? Hieronder tref je onze top 3.

Julianadorp aan Zee

Helemaal in de kop van Noord-Holland, ligt het gezellige kustplaatsje Julianadorp aan Zee. Dit is waarschijnlijk niet de eerste bestemming waar je aan zult denken als je een weekendje weg aan zee wilt boeken, maar juist daarom is het hier nog relatief rustig vergeleken met andere badplaatsen. En het leuke is: de stranden zijn hier ook nog eens super schoon en uitgestrekt. Ideaal dus voor een heerlijke strandwandeling! Lijkt het je iets om dit kustdorpje te bezoeken? Bekijk dan de link om een vakantiehuis Julianadorp aan Zee te boeken. 

Egmond aan Zee

Nog zo’n leuke en relatief rustige plek voor een weekendje weg aan zee, is Egmond aan Zee. Deze plek wordt de laatste jaren steeds populairder. Niet alleen vanwege de schitterende zandstranden, maar zeker ook door de aanwezigheid van de fijne vakantieverblijven. Zo vind je hier een ruim aanbod qua vakantiehuizen, hotels en campings. En natuurlijk zijn er ook de nodige restaurants en strandpaviljoens te vinden, waardoor een weekendje weg aan zee super verleidelijk wordt! Krijg je zin om hier naar toe te gaan? Bekijk dan dit handige overzicht met zowel luxe als betaalbare vakantiehuizen in Egmond aan Zee.

Zoutelande

Zoals je wellicht al is opgevallen, hebben wij een lichtelijke voorkeur voor plekken die nog niet worden overspoeld door het massatoerisme. Een daarvan is het kneuterige dorpje Zoutelande. Hier hangt een prettige vakantiesfeer en zijn alle ingrediënten aanwezig voor een gezellig weekendje weg aan zee. Zo kun je er prachtig wandelen over de duik, lekker bruinbakken op het strand of zelfs paragliden! Daarnaast kun je vanuit hier ook gemakkelijk andere leuke plekken bezoeken zoals Vlissingen, Domburg en Middelburg. 

Waar ga jij genieten van een weekendje weg aan zee?

Hopelijk hebben bovenstaande tips je wat inspiratie gegeven voor een gezellig weekendje naar de kust. Mocht je liever de drukte opzoeken, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor de populaire badplaatsen zoals Scheveningen en Zandvoort. Tot slot wensen we je alvast een heerlijke tijd toe. Geniet ervan!

Deel deze post

Gerelateerde blog posts

pexels-gapeppy1-2373201
Is een all inclusive vakantie voordeliger?
Vakantie draait natuurlijk om ontspanning, rust en quality time, maar je budget telt natuurlijk ook mee....
Lees verder >
pexels-asadphoto-3601425
Last minute naar de zon: zo vind je snel de beste deals
Besloten dat je toe bent aan vakantie en geen zin om lang te wachten? Dan kies je natuurlijk voor een...
Lees verder >