Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

ONZE TIPS & BLOGS

De ideale vakantie op de Veluwe

veluwe

De ideale vakantie op de Veluwe

De Veluwe staat bekend als een van de mooiste natuurparken van Nederland. Stel er wordt gesproken over natuur in Nederland, dan is de Veluwe het eerste waar je aan denkt. Wat veel mensen ook niet weten is dat je daar een heerlijke vakantie kunt vieren. Er zijn veel vakantieparken die grenzen aan het park, een van deze parken is Droompark de Zanding. Droompark de Zanding ligt net buiten de bebouwde kom van het Veluws dorpje Otterlo. Lees hieronder wat je allemaal kunt doen in dit vakantiepark. 

Omringt door Natuur

Wordt je graag wakker in de natuur? Dan is Droompark de Zanding de ideale plek voor jou om vakantie te vieren. Het is aan drie kanten omringt door kilometers uitgestrekte natuurgebieden. Ideaal voor lange wandelingen, speurtochten of fietstochten. Wij zullen hieronder verder ingaan op de prachtige fietsroutes die zich in het natuurpark bevinden. 

In Droompark de Zanding wordt je wakker met het geluid van de vogeltjes om je heen. Het moment dat je je huisje uitstapt wordt je aangenaam verrast door de geur van de vele flora die in het park te vinden is. 

Alles is Dichtbij

In Droompark de Zanding ben je dichtbij een aantal grote steden, ondanks dat je je in de natuur bevindt. Ben je iemand die graag een barretje of een restaurant bezoekt voor de avonduren, maar toch je dag besteedt in de natuur? Dan is dit een goede plek voor jou. Je bent namelijk minder dan 25 minuten verwijdert van Arnhem en Apeldoorn. Wat het ook nog eens een ideale plek maakt om een dag naar de Apenheul te gaan in Apeldoorn en de dag erna bijvoorbeeld in Burgers’ Zoo in Arnhem. 

De mooiste fietsroutes

In de Veluwe zijn veel paden te vinden. Sommige van enkele kilometers en andere weer van veel meer kilometers. En ook wij begrijpen dat je niet zomaar twintig kilometer op een dag kunt afleggen. Daarom kun je deze routes betreden met de fiets. Zo zie je toch alle bezienswaardigheden, maar in een iets hoger tempo. 

Deel deze post

Gerelateerde blog posts

pexels-gapeppy1-2373201
Is een all inclusive vakantie voordeliger?
Vakantie draait natuurlijk om ontspanning, rust en quality time, maar je budget telt natuurlijk ook mee....
Lees verder >
pexels-asadphoto-3601425
Last minute naar de zon: zo vind je snel de beste deals
Besloten dat je toe bent aan vakantie en geen zin om lang te wachten? Dan kies je natuurlijk voor een...
Lees verder >