Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

ONZE TIPS & BLOGS

Camper liefhebber? Zo financier je je nieuwe camper!

camper

Camper liefhebber? Zo financier je je nieuwe camper!

Als je dol bent op kamperen en graag een nieuwe camper zou willen zou je deze kunnen financieren. Het kopen van een camper is een grote uitgaven. Het is niet voor iedereen weggelegd om dit in een keer te kunnen betalen. Daar zijn gelukkig oplossingen voor, hier staan er een aantal op een rij.

Financier je camper met een lening

Als je heel graag een camper wilt zou je hier een lening voor kunnen nemen. Er zijn verschillende leningen die je kunt nemen. Je kunt die bij de bank aanvragen, maar er zijn ook andere bedrijven die dit aanbieden. Een autofinanciering regelen kan dus bij verschillende partijen.

Het gaat wel bij alle partijen op dezelfde manier te werk. Zodra je de lening hebt afgesloten krijg je geld om een camper te kopen. Daarna betaal je maandelijks of jaarlijks een bepaald bedrag aan aflossing en een bepaald percentage aan rente. Op die manier heb je na een bepaalde periode je hele camper afbetaald en is die van jou.

Koop een tweedehands camper

Als je wel wat spaargeld hebt, maar niet heel veel, zou je een tweedehands camper kunnen overwegen. Er zijn een heleboel campers die nog in hele goede staat zijn maar toch verkocht worden. Deze kun jij dan voor een wat kleiner prijsje kopen. Op die manier heb je wel je direct je eigen camper en heb je daar geen maandelijkse of jaarlijkse kosten meer aan. Behalve de standaard kosten die je altijd hebt met een camper.

Een camper huren 

Wat je ook zou kunnen doen is een camper huren. Deze huur je dan voor een bepaalde periode waarin je ermee op vakantie kan gaan. Dit is vaak een stuk minder duur. Als je dit nou heel vaak gaat doen kan het wel zo zijn dat de prijzen hoog oplopen. Dan is het aan te raden om je camper op een andere manier te financieren.

Deel deze post

Gerelateerde blog posts

pexels-gapeppy1-2373201
Is een all inclusive vakantie voordeliger?
Vakantie draait natuurlijk om ontspanning, rust en quality time, maar je budget telt natuurlijk ook mee....
Lees verder >
pexels-asadphoto-3601425
Last minute naar de zon: zo vind je snel de beste deals
Besloten dat je toe bent aan vakantie en geen zin om lang te wachten? Dan kies je natuurlijk voor een...
Lees verder >