Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

ONZE TIPS & BLOGS

Beleef een betoverende kerst in Wenen

Beleef een betoverende kerst in Wenen

It’s (almost) the most wonderful time of the year. Het is officieel acceptabel om de kerstboom op te zetten en te beginnen met Mariah Carey en Wham! non-stop af te spelen. Kerst is altijd bijzonder, maar als je echt iets speciaals wil doen, dan ga je een stedentrip naar Wenen boeken natuurlijk. Dat is pas echt de perfecte kerst. Wenen is het hele jaar door prachtig, maar rond de kerst komt de stad echt tot leven. Wil je weten waarom een stedentrip naar Wenen de perfecte planning is voor kerst? Lees dan maar snel verder! 

De kerstmarkten

Eigenlijk hoeft er niet meer gezegd te worden. Een kerstmarkt is toch een van de leukste dingen om te doen tijdens de feestdagen, vind je niet? Maar de kerstmarkten in Wenen zijn niet te vergelijken met de kerstmarkten hier in Nederland. Als je naar de kerstmarkt gaat in Wenen voelt het alsof je in een sprookje stapt en sommige kerstmarkten worden al sinds de jaren 1800 georganiseerd. Dit is de perfecte plek voor het scoren van de mooiste kerstaccessoires en natuurlijk de meest heerlijke lekkernijen. De kerstmarkt op het Rathaus-plein is een absolute must-visit. Stel je even voor? Lekker rondslenteren op de kerstmarkt, pauzeren met een glaasje glühwein. Wat wil je nog meer? 

Muziek, cultuur en nog heel veel meer 

Wenen is natuurlijk de stad van Mozart en Beethoven. Je kunt je dus wel voorstellen dat de muziek hier van een heel ander niveau is. Zeker rond de feestdagen worden er allerlei geweldige concerten en voorstellingen georganiseerd die je zeker niet mag missen als je in de buurt bent. Je kunt genieten van prachtige kerstmuziek in een nog mooiere locatie zoals een van de vele kerken in Wenen. Voor de kerst zijn er ook heel veel leuke voorstellingen en shows voor het hele gezin. Perfect voor als je met kinderen op reis bent! Dit is een ervaring die het hele gezin nooit zal vergeten. 

De perfecte bestemming voor de feestdagen

Wenen is dus perfect om kerst in stijl te vieren. Wat dacht je van een dagje schaatsen op een van de betoverende schaatsbanen in Wenen? Dat klinkt toch heerlijk? Een kerst in Wenen is een geweldige ervaring voor jong en oud. Geen enkele reden om dit niet op je bucketlist te zetten. Last minute vakantie boeken voor de feestdagen? Wenen is de place-to-be. Pak die kerstmuts maar vast in en ga lekker genieten! 

Deel deze post

Gerelateerde blog posts

pexels-gapeppy1-2373201
Is een all inclusive vakantie voordeliger?
Vakantie draait natuurlijk om ontspanning, rust en quality time, maar je budget telt natuurlijk ook mee....
Lees verder >
pexels-asadphoto-3601425
Last minute naar de zon: zo vind je snel de beste deals
Besloten dat je toe bent aan vakantie en geen zin om lang te wachten? Dan kies je natuurlijk voor een...
Lees verder >