Sportreizen

Combineer sport en reizen en ga voor sportreizen

Iedereen viert vakantie op hun eigen manier. Voor sommige mensen is de vakantie een ultiem moment van rust en ontspanning en doen niets liever dan liggen zonnebaden op het strand of aan het zwembad. Voor anderen draait de perfecte vakantie aan het ontdekken van zoveel mogelijk bezienswaardigheden van de vakantiebestemming. Maar je hebt ook mensen die hun vakantie helemaal anders aanpakken. Zoals sportliefhebbers die graag hun vakantie willen combineren met sport. Of het nou gaat om wandelen, fietsen of andere activiteiten, het is allemaal mogelijk met de sportreizen op uniekereizen.nl.

Wat is een sportvakantie?

Een sportreis kan een vakantie zijn waarbij je naar een sportevenement toegaat, maar het is ook mogelijk om op reis te gaan om zelf te sporten, zoals de sportreizen op uniekereizen.nl. Het aanbod aan sporten is enorm groot. Zo kun je ervoor kiezen om op vakantie te gaan wandelen, te fietsen of misschien sta je in de winter wel heel graag op de latten. Dit zijn allerlei vormen van sportvakanties. Op sportvakantie gaan, is een ideale manier om fit te blijven, zelfs op vakantie. Deze vakanties heb je in de vorm van een stedentrip van een paar dagen, maar het is ook mogelijk om voor langere dagen op sportvakantie te gaan. Hoe actief je bezig wil in je vakantie is helemaal aan jou. Het aanbod is groot, dus als je houdt van ondernemen dan zit er gegarandeerd een sportvakantie voor jou tussen op uniekereizen.nl.

De Marbella 4 Days Walking vakantie voor de echte wandelliefhebber

Voor de echte fanatieke wandelliefhebbers is de Marbella 4 Days Walking vakantie een ideale manier voor een paar dagen weg. In Marbella in Spanje wordt ieder jaar de Marbelle 4 Days Walking georganiseerd. Hét wandelevenement van Zuid-Spanje waarbij je je kunt inschrijven voor 10, 20 of 30 kilometer per dag, gedurende vier dagen. Een vergelijkbaar evenement met de Nijmeegse Vierdaagse, alleen met mooier uitzicht en een optie om kortere afstanden te lopen. Blijf fit en wandel mee en ontdek tijdens het wandelen de schoonheid van de achterlanden van Marbella. Iedere dag loop je weer een andere wandeltocht, waardoor je veel van de stad te zien krijgt. Je bent vanaf je hotel snel in het centrum waar de tocht begint. In het hotel heb je een Wellness, waardoor je jezelf na elke wandeltocht lekker kunt verwennen. Een andere manier om dat te doen is door gebruik te maken van het zwembad of de ligbedden aan het strand.

Wandelen door mooie steden als Londen of New York

Wandelliefhebbers die liever wat minder ver wandelen kunnen ook kiezen uit een groot aanbod vakanties. Ga bijvoorbeeld op stedentrip naar New York en bezichtig alle mooie bezienswaardigheden te voet. Daarbij kun je Time Square, het vrijheidsbeeld, de Empire State Building en Central Park natuurlijk niet overslaan. Of ga naar Londen om daar alle mooie attracties, zoals de Big Ben, Piccadilly Circus, Londen Eye of de Londen Bridge te bewonderen. Als de bezienswaardigheden toch te ver uit elkaar liggen dan kun je altijd nog verder reizen met het openbaar vervoer. Zo bekijk je alles op eigen tempo, maar ben je nog steeds sportief bezig.

Vakantie voor liefhebbers van de Formule 1

Voor de mensen die liever sport kijken dan het zelf beoefenen, zijn er ook mooie vakanties te vinden, zoals een vakantie naar Dubai waarbij je de Formule 1 kunt bijwonen. Je verblijft in een prachtig hotel met onder meer een buitenzwembad en een fitnessruimte. Vooral de ligging is erg gunstig, omdat het slechts een paar minuten rijden is naar de Formule 1 baan in Dubai. Zo voorkom je files en ben je op tijd om al je favoriete formule 1 rijders in actie te zien.

Een fietsreis naar Bodensee in Duitsland

Ook de fietsliefhebbers worden niet vergeten in het ruime aanbod aan sportreizen. Zo is er bijvoorbeeld een 6-daagse fietsreis naar Bodensee in Duitsland. Je fiets vier dagen op een huurfiets met 7 versnellingen en fietstassen langs alle mooi plekken in de buurt van het Bodenmeer. De afstanden die je per dag aflegt zijn ongeveer tussen de 31 en de 66 kilometer. Je begint je fietstocht in Salem dat een groot slot heeft met een mooi omliggend park. Daarnaast fiets je ook langs Bregenz, Arbon en het bleomeiland Mainau. Stuk voor stuk prachtige landschappen die Duitsland te bieden heeft in die regio. Op de fiets geniet je op een andere manier van het landschap dan wanneer je er met de auto langs zou rijden. Je geniet bewuster en hebt daarnaast ook nog het gevoel van voldoening. Je krijgt kaarten en routebeschrijvingen mee en bij nood krijg je assistentie. Zo heb je elke dag een mooie fietstocht langs mooie landschappen en kun je iedere avond bijkomen in mooie accommodaties.

Stel zelf je sportvakantie samen

Ook op wintersport vakantie gaan is een mooi voorbeeld van een groepsreis. En voor fietsliefhebbers is het ook mogelijk om op een wielrenvakantie te gaan. Je hebt dus veel verschillende manieren om te sporten op vakantie en veel verschillende plekken om die sport te beoefenen óf te bekijken. Hierboven zijn slechts een paar van de vele sportreizen op uniekereizen.nl genoemd. Bepaal welke sport jij op vakantie wil beoefenen of kijken en zoek daar je vakantie op uit. Genoeg mooie plekken om dit te doen, dus een mooie vakantie is gegarandeerd. Zo geniet je niet alleen van het sporten, maar combineer je dit met een prachtig uitzicht.

You've just added this product to the cart:

ONZE WEBSITE GEBRUIKT COOKIE"S | JE KUNT DEZE ACCEPTEREN OF MEER INFO LEZEN