Voor iedereen een geschikt reisaanbod!

Altijd het beste aanbod

Veilig boeken bij betrouwbare partners

ONZE TIPS & BLOGS

Meivakantie tips en weetjes

meivakantie-blog-artikel

Meivakantie tips en weetjes

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”38460″ img_size=”250×200″ label=””][/vc_column][vc_column width=”3/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Eerste zonnestralen van 2020

Ben jij een echte zon liefhebber, en heb je geen zin te wachten tot het zomer word. Kun je de meivakantie al goed gebruiken, een leuke zonvakantie te boeken. Door een leuke vakantie te boeken naar de zon hoef jij, niet te wachten op de zomer in ons eigen land. En kun je alvast lekker de eerste, stralen van een lekkere warme zon ervaren. Bedenk hierbij een vakantie naar, de Canarische Eilanden rond de meivakantie zal het temperatuur rond de 22 graden liggen. Maar ook kun je kiezen voor een Spaanse warmte op Gran-Canaria, of bijvoorbeeld Turkije of Griekenland.

Dichter bij huis

Is de keuze toch moeilijker dan gedacht, en heb je besloten toch liever het dichter bij huis te zoeken. Kun je een keuze maken om een vakantiepark te bezoeken, ook hier zijn vaak leuke aanbiedingen in te vinden. En zal wel eens waar niet altijd even veel luxe bevatten, maar je kunt wel lekker genieten van leuke activiteiten. Mocht je graag van zwemmen houden, bedenk dan bijvoorbeeld aan een Center Parc’s, of een andere zwemparadijs. Ook zal je wel rekening moeten houden om zelf, na te gaan of jouw gekozen vakantie park een overdekt zwembad heeft.

Waar zijn de temperaturen het meest aangenaam

In de meivakantie begint het in vele landen, al lekker warm te worden waardoor je hier de eerste warmte glimmen kan opvangen. Bedenk hierbij landen zoals: Griekenland, Egypte, Marokko, of een iets duurdere smaak en geniet intens van de Malediven. Hier onder vind je een geschatte indicatie, van een aantal warme landen in de meivakantie.

per bestemming:

  • Mallorca: 22°C
  • Ibiza: 24°C
  • Costa del Sol: 22°C
  • Canarische Eilanden: 24°C
  • Corfu, Kreta, Rhodos, Santorini, Zakynthos: 22°C
  • Kaapverdië: 25°C
  • Marokko: 28°C
  • Turkije: 26°C
  • Egypte: 31°C
  • Portugal: 22°C

Wanneer boek je het beste jouw meivakantie

Eigenlijk maakt het niet veel uit wanneer je boekt, als je bijvoorbeeld graag kosten bespaard kun je kiezen voor een last-minute reis. Maar op dat moment is wel het risico, dat er nog weinig beschikbaar kan zijn. Het is dus wel aan te raden, om alvast ruim van te voren overwegingen te maken. En bij een definitief besluit, een boeking te doen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel deze post

Gerelateerde blog posts

pexels-gapeppy1-2373201
Is een all inclusive vakantie voordeliger?
Vakantie draait natuurlijk om ontspanning, rust en quality time, maar je budget telt natuurlijk ook mee....
Lees verder >
pexels-asadphoto-3601425
Last minute naar de zon: zo vind je snel de beste deals
Besloten dat je toe bent aan vakantie en geen zin om lang te wachten? Dan kies je natuurlijk voor een...
Lees verder >